Tagrendegruppen – Vi er eksperter i tagrender!

Hos Tagrendegruppen har vi specialiseret os i tagrender til din bolig. Vi har et stort sortiment af både zink-, stål-, plast- og kobbertagrender. Vi udskifter og monterer tagrender på alle typer boliger, og kører rundt i København og omegn. Vi tager imod alle typer tagrendeopgaver – både renovering, udskiftning og tilbyder grundig rådgivning.

Hos Tagrendegruppen får du helt nøjagtigt:

  • Professionel rådgivning af tagrender samt materialevalg
  • Uddannede tømrere med faglig høj ekspertise inden for byggebranchen
  • Effektiv opsætning af tagrender med kort leveringstid og flot finish
Spar 20%
På Tagrender

Sommerens (måske) mest vanvittige tilbud?

Hos Tagrendegruppen synes vi, du skal have mulighed for at få et godt tilbud på nye tagrender til din bolig.

Du kan derfor spare penge på meterprisen på

Vi trækker 20 % fra det tilbud, vi laver specifikt til dig. Før vi udarbejder et personligt tilbud, gennemgår vi altid din nuværende tagrendesituation sammen med dig, og kommer med gode råd og professionel vejledning til nye tagrendeløsninger. En forudsætning for at give dig rabat er, at din bolig skal være let tilgængelig. Det vil sige, vi skal have mulighed for at opstille stillads eller stige, så vi kan udføre vores tagrendearbejde.

Nye tagrender sikrer, at din bolig afleder regnvand på en hensigtsmæssig måde, så du undgår skader på boligen. Nye tagrender kan samtidig give din bolig et æstetisk løft.

Få uforpligtende tilbud 

 

 

Den afgørende ting, du skal vide om tagrender

Der løber i gennemsnit 90 tons vand gennem tagrender på et almindeligt parcelhus i Danmark. Med de vandmængder er det afgørende med tætte og velfungerende tagrender, hvis du vil undgå alvorlige skader på din bolig. Ofte bliver tagrender på huse glemt, da vi ikke tænker over tagrendens funktion til dagligt. Tagrendegruppen kan hjælpe dig med at vurdere, om dine tagrender trænger til at blive renoveret eller udskiftet til nye tagrender.

Vi vurderer altid dine nuværende tagrenders standard ved at kigge på:

  • Om dine tagrender trænger til at blive renset, da det ellers kan forårsage tilstopning og give fugtproblemer
  • Hvor gamle dine tagrender er. Hvis de er over 25-30 år, kan de være utætte på grund af legeringer fra salt- og syreindholdet i luften, som langsomt æder tagrendens metal
  • Utætte tagrender som har dryppet på boligens sokkel og murværk. Det kan på sigt skabe frostspringninger, som kan blive dyre omkostninger i forbindelse med udbedring af revner i pudsen

Derfor skal du få rådgivning og
nye tagrender af tagrendegruppen

Med en baggrund som tømrer kan fagfolk fra Tagrendegruppen naturligvis rådgive om, hvilke tagrendetyper der passer til din bolig, lodde tagrender, udskære de korrekte mål og lave nøjagtige hældninger og fald på tagrenderne.

Vi vil gerne tilbyde dig lidt ekstra, når du får opsat nye tagrender af os. Vi synes det er vigtigt, at du får en tagrendeløsning, som kan holde mange år i fremtiden og klare al slags vejr. Derfor vurderer vi altid dit tags hældning, før vi opsætter nye tagrender. Hvis du har et forholdsvis skråt tag, skal der tages højde for vandmængden, som falder fra taget ned i tagrenden. Vandmængden på skrå tage vil altid løbe hurtigere ned i tagrenderne end flade tage. Med korrekt dimensionering på dine tagrender og tagrenderør, kan regnvandet løbe væk uden problemer, og derfor ikke gøre skade på dit hus.

Vores faglige baggrund inden for tømrerbranchen gør, at vi kan vurdere din boligs sternbeklædning. Sternbeklædninger kan med tiden rådne og blive meget medtaget. Det kan være en god ide, at få udskiftet vindskeder og dækbrædder på sternbeklædningen, når du skal have skiftet dine tagrender. Vi kalder det for et sundhedstjek på husets tag. Vores vigtigste opgave hos Tagrendegruppen er altid at give vores kunder en professionel tagrendeservice.

Vores mål er altid at gøre os umage med hver eneste tagrendeopgave og skabe tilfredse kundeoplevelser. Hver gang.

Skal Tagrendegruppen tilse dine tagrender?
Kontakt os, eller bestil nemt et uforpligtende tilbud her.

Zinktagrender tæt på København
Zinktagrender i København
Zinktagrender fra Tagrendegruppen i Valby
Plasttagrender i København fra Tagrendegruppen

Spar 20% på din opgave

Vi trækker lige nu 20% fra prisen på det tilbud, vi laver til dig

Kontakt os på 70 20 21 23
eller skriv i formularen
for at bestille et tilbud.

Vi svarer på alle henvendelser
inden for 24 timer
– også i weekenden.

Skriv og få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.