Tagrender er ikke bare til pynt. De sørger for at lede regnvand væk fra din bolig, så dine mure ikke tager skade. Vælg tagrender i et materiale, som passer til dit hus, og som du selv bliver glad for at se på i mange år fremover.

Zink signalerer kvalitet.

Dine tagrender er en vigtig del af din bolig. Udover at sørge for bortledning af regnvand så din bolig ikke over tid får alvorlige skader, er dine tagrender også en del af din boligs visuelle fremtoning. Tagrenderne forbinder facaden med taget, og du sender et klart signal til omverdenen, når du vælger materiale til dine tagrender.

Fordele og ulemper ved zink

  • Flot patina
  • Modstandsdygtige over for vind og vejr
  • Passer til alle typer huse

Mange tænker på zinktagrender som rigtige tagrender. De udstråler kvalitet og æstetik, og de passer til alle typer huse. De er et godt valg til det danske klima, for de er modstandsdygtige over for vind og vejr. Zinktagrender bliver smukkere med årene, idet de patinerer på en speciel måde, som giver et stilfuldt helhedsindtryk af din bolig.

Zink er et klassisk materiale, der emmer af god smag. Zink er et blødere materiale end for eksempel stål. Du kan altså ikke stille din stige op ad dine zinktagrender, hvis du skal op på taget eller op og rense tagrender, men derimod huske at stille stigen op ad et rendejern.

Zinktagrender er desuden en smule dyrere end tagrender i plast eller metal. Hvis du synes, at zinktagrender er smukkere end plasttagrender, er den lidt dyrere anskaffelsespris dog ikke skræmmende, når man også tager den lange holdbarhed med i overvejelserne.

Smukkere med årene

Zinktagrender er skinnende blanke, når de først sættes op, men ved påvirkning fra vand og vejr får de en naturlig patina, når der dannes en grålig overflade på materialet. I overgangsperioden mellem skinnende blank zink og grålig patina ses et hvidligt lag på tagrenderne.

Det kaldes hvidrust og er en del af den naturlige proces. Hvidrust kan optræde allerede, når tagrenderne sættes op, hvis de har været udsat for fugt under transport eller opbevaring, men det har ingen betydning for slutresultatet eller tagrendernes holdbarhed.

En komplet tagrendeløsning

Du behøver ikke at være ekspert i tagrender for at få nye, flotte zinktagrender på din bolig. Du kan trygt kontakte os for råd og vejledning. Vi kommer gerne ud til dig og foretager opmåling samt diskuterer materialevalg, inden du foretager det endelige valg. Vi kan enten opsætte helt nye tagrender i zink eller andre materialer, eller vi kan renovere dine eksisterende tagrender, hvis de ikke er for medtagne.

Kontakt os, og hør nærmere. Vi sætter altid service, kvalitet og godt håndværk i højsædet.

Spar 20% på din opgave

Vi trækker lige nu 20% fra prisen på det tilbud, vi laver til dig

Kontakt os på 70 20 21 23
eller skriv i formularen
for at bestille et tilbud.

Vi svarer på alle henvendelser
inden for 24 timer
– også i weekenden.

Skriv og få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.