Har du tilstoppede tagrender?

Hvis du oplever problemer med dine tagrender, så kan du kontakte os direkte på telefon eller email. Vi kommer hurtigst muligt.

PRIS PÅ RENSNING AF TAGRENDER

200m2 op til 8m højde til tagrenderne inkl miljøtillæg | kr. 1.600,- | ved fast årlig aftale 20% kr. 1.280,-

400m2 op til 8m højde til tagrenderne inkl miljøtillæg | kr. 2.000,- | ved fast årlig aftale 20% kr. 1.676,-

Grundet den nuværende verdenssituation, er vi nødsaget til at tage et miljøtillæg på kr. 60,- pr udkørsel.

Bestil tilbud

Rensning af tagrender

Fordele ved rensning af tagrender

De forskellige årstiders mere eller mindre milde vejr har stor indvirkning på dine tagrenders tilstand. Opsamling af blade, smågrene og mos kan alle bidrage til skader på eller tilstopning af dine tagrender. Der vil i gennemsnit løbe 90 tons vand gennem dine tagrender deres levetid igennem. For at de kan holde til denne belastning, og for at vandet problemfrit kan løbe igennem, er det enormt vigtigt, at de bliver vedligeholdt og renset regelmæssigt.

Skulle der ske en skade på din bolig som følge af manglende vedligeholdelse eller rensning af tagrender, er det ikke sikkert, din forsikring vil dække. Forsikringen har som regel nogle krav, der skal leves op til, før de vil dække eventuelle skader.

Får du foretaget en hyppig tagrenderens, mindsker du risikoen for skade på tagrenden og på din bolig, samtidig med at det vil forlænge levetiden på dine tagrender. Hos Tagrendegruppen udfører vi også tagrenderens for at vedligeholde dine tagrenders optimale funktionstilstand.

Garanti for god service og professionelle fagfolk

Vælger du at få udført tagrenderens af os, garanterer vi en service i top og professionelle resultater. Vores faguddannede medarbejdere er eksperter i tagrender og har en faglig høj ekspertise inden for byggebranchen. Vi tilbyder professionel rådgivning og sørger for, at dine tagrender kan holde til den belastning, de udsættes for.

Med base i Valby har vi hos Tagrendegruppen mulighed for nemt at komme rundt til vores mange kunder i København og på resten af Sjælland. Vores vigtigste opgave hos Tagrendegruppen er at give vores kunder en professionel tagrendeservice, hvad end det gælder rensning af tagrender, tagrendeopsætning eller -udskiftning, eller om du som kunde blot har brug svar på spørgsmål vedrørende dine tagrender.