Med gode tagrender sikrer du at regnvandet bliver korrekt afledet fra dit tag. Dermed undgår du fugtskader og misfarvning af murværk.

En flot og blank løsning

I de senere årtier er det danske klima blevet mere regnfuldt, og vi har oplevet snefyldte vintre med masser af smeltevand. Det er vigtigt at vore boliger er udstyret på en måde, så vandmængderne ikke forårsager skader, som er både dyre og svære at reparere senere. Det kan hurtigt betale sig, at reparere eller udskifte sine utætte og ødelagte tagrender. I mange tilfælde vil ståltagrender være en god løsning.

Fordele og ulemper ved stål

  • Stærkt materiale
  • Prisbevidst valg
  • Bibeholder det blanke look

Ståltagrender er et godt valg til langt de fleste boliger i Danmark. De passer stilmæssigt til de fleste huse, og de er nemme at montere og vedligeholde. Prismæssigt ligger ståltagrender i den lave ende, og holdbarheden er fornuftig. Galvaniseret stål kan modstå byger, kulde, sne og efterårsstorme.

I modsætning til zink patinerer stål ikke, så hvis du vil bibeholde det oprindelige blanke udseende, skal du vælge tagrender i stål. Stål er et stærkt materiale, så dine ståltagrender kan sagtens holde til, at du sætter din stige op ad dem, når du skal op og rengøre dem eller op på taget. Hvis du bor i et kystområde, skal du vælge et andet materiale end stål.

Vær opmærksom på

Tagrender i stål er ikke særlig modstandsdygtige over for saltvandståger og havgus. Stålet vil hurtigt ruste, og derved nedsættes tagrendernes levetid betydeligt. Du skal også vælge et andet materiale, hvis du bor i nærheden af tung fremstillingsindustri, da ståltagrender er modtagelige overfor kemikalieforurenet luft. Hvis du alligevel vil have ståltagrender, selvom du bor i et udsat område, kan ståltagrenderne behandles inden opsætning, men det er ikke optimalt.

En komplet tagrendeløsning

Uanset om du selv er en handyman eller slet ikke har begreb om håndværk, kan du trygt ringe til os. Vi sørger for at rådgive og vejlede dig vedrørende valg af materiale, og vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med opmåling, materialebestilling samt montering af tagrender. I nogle tilfælde kan det betale sig at reparere dine eksisterende tagrender, og i andre tilfælde er en komplet udskiftning den bedste løsning. Vi sørger for, at du får den bedste løsning for dig. Vi sætter altid service, kvalitet og godt håndværk i højsædet.

Spar 20% på din opgave

Vi trækker lige nu 20% fra prisen på det tilbud, vi laver til dig

Kontakt os på 70 20 21 23
eller skriv i formularen
for at bestille et tilbud.

Vi svarer på alle henvendelser
inden for 24 timer
– også i weekenden.

Skriv og få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.