Nye tagrender er med til at skabe et godt helhedsindtryk og definere husets udseende. Tagrendens funktion er at lede regnvand væk fra husets tag. Tagrender er en vigtig
komponent i husets udvendige konstruktion. Gamle tagrender kan både være utætte og tilstoppede. Hvis ikke de gamle tagrender bliver skiftet eller repareret, kan det komme til at koste dyrt, forårsage store skader på din bolig og give massive fugtproblemer.
Vi hjælper dig gerne med nye tagrender i København. Med nye tagrender får du mange års holdbarhed. Alle vores tagrender kan tage imod store vandmængder, som fx skybrud og lede vand væk fra husmuren og fundamentet.

Hvilken tagrende skal du vælge?

Vi har et bredt udvalg af forskellige tagrender. Vores tagrender bliver leveret af VM ZINC, som producerer tagrender i zink samt kobber og ønsker du stål eller plast anvender vi tagrender fra Plastmo. Du har mulighed for at vælge mellem tagrender med forskellig form. Er ønsket zink laver VM ZINK tagrender som er firkantede, halvrunde og kvartrunde. Sammen tager vi en snak om dine behov, og hvilket udtryk du ønsker, dit hus skal have. Det er vigtigt, at du får nye tagrender i det rette materiale, da der er forskel på, hvilke vejrforhold de forskellige tagrender kan tåle. Hos Tagrendegruppen laver vi personlige tagrendeløsninger i særklasse. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken tagrende der passer til dit hus i forhold til udseende, men også i forhold til holdbarhed. Vi kan bl.a. tilbyde tagrender i følgende materiale:

Zinktagrender
Laves i 99,9 % ren zink. En zinktagrende er en stærk og prisbillig
tagrende. Med zinktagrender får du 30 års garanti. Fordelene ved zinktagrender er, at de kan opsættes i alle udendørs miljøer og tåler derfor både havgus og saltvandståger.
Zink ændrer udseende med årene og vil langsomt få en mat patinering, da det er et naturmateriale. Helt nye zinktagrender er blanke. Med tiden vil vind og vejr medvirke til, at zinktagrender får en grålig nuance, som klæder de fleste huse – Læs mere om Zinktagrender

Plasttagrender
 Med plasttagrender får du en langtidsholdbar tagrende med op til 25 års garanti. Plasttagrender passer til alle huse og tåler al slags vind og vejr. Det er derfor en slidstærk tagrende, som holder udseendet i mange år. Du har mulighed for at vælge plasttagrender i forskellige farver som fx hvid, sort, grå og brun – Læs mere om Plasttagrender

Ståltagrender
 Er en stærk og solid tagrende, som samtidig er prisbillig. Der er 25 års garanti på ståltagrender, og du kan se frem til en tagrende, som holder udseendet i mange år. Ståltagrender holder til, at du sætter en stige fast, hvis du fx skal rense tagrenden. Ståltagrender tåler ikke havgus og saltvandståger og egner sig derfor ikke som tagrende til huse, der ligger ved kystområderne – Læs mere om Ståltagrender

Kobbertagrender
 En eksklusiv tagrende, som har 25 års garanti. Kobbertagrender har et elegant udtryk, som passer aldeles godt til gamle herskabsvillaer og ældre bygninger. Kobbertagrender kan klare alle naturmiljøer og kan derfor også anvendes ved kyster og havområder.

Opsætning af tagrender i København

Vi er specialister i opsætning af tagrender i hele København. Vi starter altid med at lave en opmåling, så vi nøjagtigt ved, hvor meget tagrende vi skal opsætte og bestille hjem til dig. Derved ved du, hvor meget materiale vi bestiller hjem, samt hvornår vi forventer at få det leveret. Vi tager gerne en dialog med dig om, hvilket materiale du ønsker dine tagrender skal være i. Skal du have lavet en reparation af dine tagrender, vælger vi naturligvis samme materiale, som dine nuværende tagrender er i.

Bestiller du en opsætning af tagrender i København eller omegn, sikrer vi hurtig og effektiv opsætning. Vi er specialister i tagrender, og laver stort set ikke andet til dagligt. Vi kan skræddersy tagrender, og sætter en stor ære i flotte afslutninger uanset, hvilken type tagrende du vælger.

Vælger du vores opsætninger af tagrender i København får du

  • Opsætning efter udregninger og præcise mål, som fanger regnvand og leder det effektivt væk fra huset
  • Grundig ekspertvejledning i hvilken type tagrende dit hus vil have glæde af i forhold til udseende, holdbarhed og egenskaber
  • Faglig ekspertise – vi laver både standardopsætning af tagrender, men kan også lave specialudskiftninger, som kræver at tagstenene bliver løftet af taget og gammelt mørtel bliver støbt om
  • Vi lodder alle tagrendesamlingerne. Det er din garanti for tætte samlinger med en lang holdbarhed
    Specialtilpasning af tagrender. Vi laver tagrender i alle mål og giver gerne et personligt og uforpligtende tilbud

Udskiftning af tagrender i København

Har du tagrender som er utætte og slidte? Tagrendegruppen er fagmænd og specialister i udskiftning af tagrender i hele København. Ofte står det ikke i byggetilstandsrapporten, hvor gamle dine tagrender er, eller om de er utætte. Hvis du har tagrender, som er over 20 år gamle, vil de formentligt have begyndende legeringer fra salt og syre i luften. Det
ændrer med tiden metallet i tagrenderne og vil på sigt skabe brud. Det kan vi hjælpe dig med at vurdere. Vi kører gerne ud og får en grundig snak med dig om dine muligheder for udskiftning af tagrender.

Hvor lang tid tager det at udskifte tagrender?

Når vi udskifter tagrender, laver vi enten reparationer på eksisterende tagrender eller en komplet udskiftning og opsætning af nye tagrender. Vi vurderer altid opgavens omfang, før vi går i gang med udskiftning af tagrender.
En standardopsætning af tagrender på 30-40 meter inkl. udskiftning af rendejern tager to dage, hvis der går én mand på projektet. Er projektet større kommer vi gerne to mand og udskifter tagrender. Ved renoveringer af tagrender, hvor vi kan genanvende de gamle rendejern, tager det omkring en dags arbejde.
Hos Tagrendegruppen har vi stilladser til forskellige opgaver. Vi har både rullestillads, foldestillads og bukkestillads. Det vil sige, at vi kan lave tagrenderenovering og -opsætning på store bygninger, hvor det er nødvendigt at komme godt op i højden.

Vi holder et gammelt håndværk i live og laver solide tagrender

Når vi samler tagrender, lodder vi udskæringerne sammen. En lodning af tagrender giver en holdbarhed på op til 30 år. Vi lodder og bukker altid tagrenderne ude ved dig, da det giver os mulighed for en nøjagtig tilpasning af tagrenderne til dit hus.
Får vi til opgave at tætne en samling på en zinktagrende eller udskifte et stykke af tagrenden, så lodder vi også samlingerne. Når vi lodder, så fæstner vi to tagrender sammen med loddetin, som er en legering af kobber, tin og sølv. Loddetin vil trænge ind i zinktagrendens overflade og danne en samling, som har en lang holdbarhed. Vi laver lodning af tagrender hver dag og har derfor et godt håndelag. Vi kan sikre dig pæne lodninger og holdbare afslutninger.

Sådan vedligeholder du dine tagrender

Hvis du ønsker at have en lang holdbarhed på dine nye tagrender, er det vigtigt, at du holder dem ved lige. Tagrender bliver med tiden fyldt med løvfald og smuds. Et godt råd er altid at stille din stige på et solidt underlag, så du undgår, at den skrider.
Det er en god ide, at investere i et par vandtætte handsker, så du undgår at komme i direkte kontakt med affaldet. Vil du have en bred rækkevidde, kan du hænge en spand fast til tagrenden med en lille krog. Du har mulighed for at rengøre dine tagrender i dybden, hvis du benytter en blød børste til at feje dine tagrender efter med. En våd svamp kan også benyttes, hvis dine tagrender er meget beskidte. Jo renere tagrender du har, des bedre mulighed har regnvandet for at løbe hen til nedløbet.

 

Du kan trygt kontakte os med henblik på rådgivning vedrørende renovering af eksisterende tagrender eller opsætning af nye tagrender. Vi svarer på alle dine spørgsmål og hjælper dig med at finde netop den type tagrende, som passer til dig og din bolig. Du udfylder nemt kontaktformularen nederst på siden. Du skal også være velkommen til at ringe til os. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Spar 20% på din opgave

Vi trækker lige nu 20% fra prisen på det tilbud, vi laver til dig

Kontakt os på 70 20 21 23
eller skriv i formularen
for at bestille et tilbud.

Vi svarer på alle henvendelser
inden for 24 timer
– også i weekenden.

Skriv og få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.