Tagrender er skam ikke bare til pynt. De sørger for at aflede regnvand fra din bolig, så din mur ikke bliver beskadiget. Det er altid en god idé at vælge tagrender i et materiale, der passer til dit hus. Med et korrekt materialevalg får du tagrender som holder i mange år.

Pas på tagrenderne

I takt med at det danske klima ændrer sig, bliver det endnu vigtigere at sørge for, at ens tagrender fungerer efter hensigten. Utætheder eller tilstoppede tagrender kan forårsage store skader på din bolig. Der skal være fald på tagrenderne, så vandet løber hen til tagnedløbet, og blade skal fjernes løbende. Hvis du sørger for at vedligeholde dine plasttagrender, kan de sagtens holde i op til 25 år. Plasttagrender er miljøvenlige, idet de er fremstillet af genanvendeligt, blyfrit hård PVC, som ikke indeholder blødgørere. Plasttagrender bibeholder deres udseende år efter år.

Fordele og ulemper ved plast

  • Tåler havgus, saltvandståger og forurenet luft
  • Korroderer ikke
  • Fås i flere farver
  • Billig i anskaffelse

Der er mange fordele ved plasttagrender. For det første er plast et stærkt materiale, som tåler både havgus, saltvandståger og forurenet luft. Plast korroderer ikke og går ikke i forbindelse med andre materialer, og det gør plasttagrender til et særligt oplagt valg, hvis du bor tæt på kysten. For det andet fås plasttagrender i flere forskellige farver, så du altid kan finde en farve, der passer til dit hus. Opsætning af plasttagrender er forholdsvist ukompliceret, så der kommer ikke mange timers arbejdsløn oveni udgifterne til materialer, og plasttagrenderne er i sig selv en af de billigste løsninger på markedet. Smag og behag er forskelligt, og nogle mennesker finder plasttagrender mindre kønne i forhold til f.eks. zink- eller ståltagrender.

Hvis din bolig er et klassisk palæ, vil plasttagrender ganske rigtigt ikke passe til boligens stil. Selvom plast er et stærkt materiale i forhold til påvirkninger fra salt og forurening, så tåler de ikke stød. Du kan for eksempel ikke sætte din stige op ad tagrenden, hvis du skal op og rense tagrenden eller op på taget. Desuden er plasttagrender svære at reparere, hvis de først er gået i stykker.

En komplet tagrendeløsning

Vi gør arbejdet for dig fra opmåling til opsætning. Du skal ikke tænke på andet end at kontakte os. I visse tilfælde kan det ikke betale sig at skifte alle tagrender, men vi kan nøjes med at renovere dine nuværende tagrender. Hvis du ikke er sikker på, hvor galt det står til med dine tagrender, eller hvilket materiale du skal vælge, giver vi dig gerne råd og vejledning. Vi sætter altid service, kvalitet og godt håndværk i højsædet.

Spar 20% på din opgave

Vi trækker lige nu 20% fra prisen på det tilbud, vi laver til dig

Kontakt os på 70 20 21 23
eller skriv i formularen
for at bestille et tilbud.

Vi svarer på alle henvendelser
inden for 24 timer
– også i weekenden.

Skriv og få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.